Säästä viikkoja Huntonin avulla

Projekti, joka aiemmin olisi kestänyt kahdeksan kuukautta, valmistuu nyt kuusi viikkoa etuajassa ja pienemmillä kustannuksilla, kertoo Kenneth Refseth.

Kenneth Refseth, kirvesmies Refseth Bygg -rakennusliikkeessä

Refseth Bygg -rakennusliike käyttää Hunton-tuotteita, koska ne ovat ympäristöystävällisiä, puusta valmistettuja ja helposti työstettäviä. Yhtiön mukaan tärkeimmät syyt käyttää Hunton Nativo® Puukuitueristeitä ovat kuitenkin rakennus ja sen asukkaat.


Rakennuksesta ei tule liian tiivis, vaan se hengittää ja sisäilma pysyy hyvänä, sanoo Refseth, joka myy paljon taloja asiakkaiden suositusten ansiosta.

Tehokkaita hankkeita

Kenneth on osakas isänsä rakennusliikkeessä Størenissä Norjassa. Muutamia vuosia sitten Refsethien rakennusliike kutsuttiin Hunton-akatemiaan Gjøvikiin. Kolmepäiväisen koulutuksen aikana osallistujat perehdytettiin Huntonin rakentamisoppeihin.

Se helpotti työtämme ja nopeutti rakentamista. Opimme Huntonin tavan rakentaa, ja nyt he tekevät projektisuunnitelmamme ja toimittavat kaiken valmiina työmaalle, jatkaa Refseth.

Eroon työhanskoista

Huntonin materiaaleja ei tarvitse pitkään etsiä rakennuksista, sillä niitä lateitaan käytännössä kaikkialle: seiniin, lattioihin, välikattoihin ja kattoihin.

Meidän kohteissamme työskentelyolosuhteet ovat erittäin hyvät myös eristystöiden aikana. Jopa puhalluseristeitä laitettaessa pöly ei häiritse, ja työnteko sujuu ilman käsineitä, mikä tekee työskentelystä miellyttävää. Lisäksi Hunton tuo koko rakennukselle sahalta tutun puun raikkaan tuoksun, sanoo Refseth.

Hyvää huolenpitoa Huntonilta

Rakennettuaan useita kohteita Huntonin menetelmällä, Refseth Bygg ja heidän asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä. Yhteistyö Huntonin kanssa on ollut tehokasta ja työskentely kohteissa helppoa.

Olen ollut erityisen vaikuttunut Huntonin työntekijöiden ammattitaidosta. He varmistavat, että kaikki etenee sovitusti, ja he etsivät ratkaisuja eteen tuleviin pulmiin. He ovat sataprosenttisesti mukana hankkeessa ja löytävät aina ratkaisun ongelmiin, kertoo Kenneth Refseth.

Refseth Byggin käyttämät Hunton-tuotteet

  • Silencio® energiatehokasta askeläänieristyslevyä on käytetty parketin alla.
  • Intello®-höyrysulkukankaita käytetään ulkoseinissä yhdessä Hunton-vahvikenauhan kanssa, joka varmistaa kaikki liitokset ikkunoiden ja ovien ympärillä.
  • Huntonin Nativo® Puukuitueristettä käytetään ulkoseinissä, parvilla ja kattorakenteissa.
  • Fermacell® kuitukipsilevyä on käytetty seinien palo-osastointiin. Fermacell toimii myös sisutuslevynä.
  • Hunton rakennuspakettiin, skuuluvat kaikki rakennuksen eristämiseen vaadittavat eristemateriaalit: ulko- ja sisäseinät, lattiat ja katot sekä niihin liittyvät tukirakenteet.

Refseth Bygg

  • ijaitsee Størenissa. Yrityksen on perustanut Roger Refseth, jonka pojat Kenneth ja Emil ovat mukana yrityksessä.
  • Yrityksellä on 12 vakituista työntekijää.
  • Liikevaihto 3,7 miljoonaa euroa.
  • Toimittaa enimmäkseen Hunton-taloja. Työntekijöillä on monipuolinen kokemus talonrakentamisesta, joten yhtiö pystyy toimimaan joustavasti ja ratkomaan monipuolisesti rakentamisen haasteita.

LUONNON RAAKA-AINEISTA

Luonnosta tullut.
Luontoa kunnioittaen.

Hyvä sisäilma ja olosuhteet ovat tärkeitä terveyden ja viihtyisyyden kannalta. Vietämme enemmän aika sisätiloissa kuin koskaan aikaisemmin ja siksi hyvä sisäilma ovat tärkeitä kotona, päiväkodeissa, kouluissa ja työpaikoilla.

ILMASTO JA YMPÄRISTÖ

Kokonaisvaltainen
lähestyminen ympäristöön

Rakennussektorin osuus on noin 40% koko maailman energiankulutuksesta. Kymmenet tuhannet keinotekoiset aineet ja kemikaalit korvaavat perinteisiä rakennusmateriaaleja.